Bemutatkozás

2010.05.17. 13:09

 

Buon Giorno!

A mai viharos erejű széllökésekkel tarkított borzalmas napon elindítottam a nem feltétlenül hiánypótlónak, de inkább informatívnak és érdekesnek, az itáliai építészetet, belsőépítészetet kiemelt témaként kezelő oldalamat. Ígérem, hogy a lap nem egy egysíkú designoldal lesz, ezért minden olyan téma érintve lesz, ami az olasz 'dolcevita' része, vagyis kreatív, laza és stílusos - úgymint: gasztronómia, életvezetés, utazás, calcio...

Nagyon szívesen veszem a megjegyzéseket, érdeklődéseket, kiegészítéseket, esetleges hibáimra vonatkozó javító szándékot. Szeretném, ha eljutnék a blogommal egyszer odáig, hogy megkerülhetetlen olvasnivaló legyen egy olaszországi kiruccanás, egy lakásfelújítás vagy otthoni főzés előtt.

Várom Önöket:

Betkó

 

 Laura Pausini

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr442009872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása