Mi mást lehetne egy közelgő hétvégi kánikulára készülve bemutatni? Jöjjön a vízes helység, a fürdőszoba: a csatakos testünk felfrissítése a tus alatt. De nem ám akárhogyan! A Gessi megalkotta kollekciók a világ "rosszabb" helyein vívták ki a céget megillető helyet a zuhanyok és csaptelepek piacán:

 

 

 

 

 

 

 

 

(A hírekben szereplő világrekorder Kalifa-torony (Burdzs Kalifa [برج خليفة]) első 9 emeletén nyitott ARMANI HOTEL-ben is a GESSI termékei kényeztetnek...) http://dubai.armanihotels.com

 

Ez már az abszolút csúcs kategória: a design sok helyen az egyetlen, amiért megvásárolnak egy tárgyat, a Gessi viszont első az innovációban is, a tömör sárgaréz testre a hagyományos csaptelepektől eltérően kb. 100(!)-szor vastagabb felületi rétegbevonat (cromo, cromo spazzolato, bianco cn, nero) kerül! Örök érték az arra igényeseknek. A goccia kollekció nem csak a csaptelepeket, zuhanyokat, hanem a szanitereket, kiegészítőket is magában foglalja, hogy az otthon intim helységei valódi relax térként funkcionálhassanak. Nézze meg a legújabb trendeket olaszországból, kényeztesse a szemét addig is, amíg beszerzi ezeket a tökéletes harmóniába olvadó pazar tárgyakat:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr922055758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása