BERLONI - Not For Food

2010.05.30. 16:24

Az idén 50 éves Berloni gyár többszörös díjnyertes konyha tanulmánya, a Not for Food:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berloni Concept Kitchen - Not for Food
Location  Italy, Pesaro
Function & Type:  Concept Kitchen
Commissioning Party:  Berloni SpA
Principal Designer: Enzo Eusebi / NOTHING Studio
Collaboration:  F. Varese, Y. Consorti

Berloni video: www.berloni.it/cms/view/s1240

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr852042501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sün77 2010.05.31. 16:13:26

Szia Csabi!

Remélem a lap letöltési mutatói jobb eredményt mutatnak, mint az olvasói reakciók, hozzászólások. Sajnálom, ha így értékelik a többiek a munkádat, mert ez nem egy unalmas "tegnap nem kakilt a kutyulim" tartalmú blog. Van mögötte tartalom és munka is.
A tejfölös alapon tonhal és póré feltétes pizza nálad kiveri a biztosítékot, vagy sem? Nekem a kedvencem.

Sün

Betkó 2010.06.01. 10:03:35

@Sün77: Üdv Peti, azért jó érzés, hogy legalább 1 ember tevékeny része az oldalnak Magamon kívül. Csak abba ne hagyd :-)
Viccen kívül most eléggé lefoglalt a www.betlehem.hu oldal menedzselése, ezért a sajátom reklámozása kicsit háttérbe szorult. A cikkek ettől függetlenül folyamatosak, a statisztika pedig lesz jobb is, ha lesz időm...

A pizza lényege a tészta, az egyszerűség és a küllem. Ha jó alapanyagokból böcsülettel csinálod akkor a végeredmény is f*sza lesz! A tejfölös alap nem rossz, de nem olaszos, ott nem is ismerik. Én a tejfölös-fokhagymás alapot is szeretem, ritkán csinálok is, általában húsos feltét alá nagyon rendben van. De ezek már a speckó magyaros huncutságok, ha őszinték akarunk lenni...

B
süti beállítások módosítása