BERLONI - Not For Food
2010.05.30. 16:24
Az idén 50 éves Berloni gyár többszörös díjnyertes konyha tanulmánya, a Not for Food:
Berloni Concept Kitchen - Not for Food
Location Italy, Pesaro
Function & Type: Concept Kitchen
Commissioning Party: Berloni SpA
Principal Designer: Enzo Eusebi / NOTHING Studio
Collaboration: F. Varese, Y. Consorti
Berloni video: www.berloni.it/cms/view/s1240
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Sün77 2010.05.31. 16:13:26
Remélem a lap letöltési mutatói jobb eredményt mutatnak, mint az olvasói reakciók, hozzászólások. Sajnálom, ha így értékelik a többiek a munkádat, mert ez nem egy unalmas "tegnap nem kakilt a kutyulim" tartalmú blog. Van mögötte tartalom és munka is.
A tejfölös alapon tonhal és póré feltétes pizza nálad kiveri a biztosítékot, vagy sem? Nekem a kedvencem.
Sün
Betkó 2010.06.01. 10:03:35
Viccen kívül most eléggé lefoglalt a www.betlehem.hu oldal menedzselése, ezért a sajátom reklámozása kicsit háttérbe szorult. A cikkek ettől függetlenül folyamatosak, a statisztika pedig lesz jobb is, ha lesz időm...
A pizza lényege a tészta, az egyszerűség és a küllem. Ha jó alapanyagokból böcsülettel csinálod akkor a végeredmény is f*sza lesz! A tejfölös alap nem rossz, de nem olaszos, ott nem is ismerik. Én a tejfölös-fokhagymás alapot is szeretem, ritkán csinálok is, általában húsos feltét alá nagyon rendben van. De ezek már a speckó magyaros huncutságok, ha őszinték akarunk lenni...
B
Utolsó kommentek