Ezek a taljánok... Vagy mi vagyunk betokosodva a Dunaferr miatt, vagy tényleg nem bírnak magukkal. Egy olyan provinciális dologból, mint a fűtés, mi mindent ki lehet hozni. Függöny mögé rejtett csúnya fehér radiátorok, lejárt az idő!

Hölgyeim és Uraim: 2010-ben így néz ki egy radiátork a lakásban...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

De azért ezt jól kifundálták a Tubesnél: a hagyományos radiátorokat is úgy felturbózták, hogy alapból kb. 70 szín közül lehet választani minden radiátornál és méretben sincs igazán megkötve a tervezők keze. Nagyobb projecteknél, pl. panziók stb. már akár különleges kéréseket is képesek teljesíteni... Nem mellesleg: szép termékeket a kínaiak is tudnak csinálni - ezek viszont még pluszban be is fűtik a lakást évtizedekig, megbízhatóan: és ez ugye, nem elhanyagolható szempont...

 

 

 

 

És a másik említésre sem méltó gyáracska az elképesztő kategóriában induló versenyzők között:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen amely termékeket a blogban bemutatom, azok hazai forgalmazóktól is beszerezhetőek, kérdés esetén kérdezzenek!

B

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr382020288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása