Véget ért az olasz bajnokság, az Inter nyerte a Scudettot.

Máris itt van azonban a világ egyik legnézettebb sporteseménye a nyakunkon: 2010. Június 11-én Dél-Afrika Mexikó elleni mérkőzésével elkezdődik az őrület! Olaszország címvédőként, a szokásos lesajnált csapatával próbálja megvédeni a címét.

De miben?

Idén is a Puma mezében futnak ki a talján gladiátorok a football arénákba, természetesen az abszolút testresimuló vonalvezetéssel: erre a trükkre azért van szükség, mert a dressz olyan könnyen nyúló, de formatartó anyagból készül, ami a bírónak ezze a kis optikai tuninggal hívja fel a figyelmét a mezrángatásra, a jó kinyúlt mez pedig látványosan mutatja a szabálytalanságot. Nem egy sárga és piros lapot osztottak ki 2002 óta hivatalos meccseken az olasz csapat ellenfeleinek... A 2002-es vébén debütált ez a nagyon trükkös anyagú és szabású, fifikás mez.

 

 

Viszont aki kicsit is eredetinek szeretne látszani, az még véletlenül se menjen ilyen szánalmas tucatdrukkereknek, egyszeri divatból szurkolóknak való pólóban közösségbe. Egész egyszerűen nem menő...

Az igazi, magára valamit is adó drukker előveszi a szupertrendi retro-kártyát: ugyanis amiért eddig csak csorgattuk a nyálunk, most potom 50-80 Euro körüli áron valóság lehet:

 1982 melegítő és mez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1949 és 1990 mez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És hogy a hölgyolvasók is kellőképpen előmelegedjenek: szurkoljanak a calcionak hiszen ilyen kapitányuk van:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt pedig a kis pajtásaival, amikor nincsenek a pályán:

 

 

 

 

 

 Látják, hölgyeim, mennyi szépség van a sportban?

Szurkoljanak kellemes társaságban egy jó üveg OLASZ sörrel, ami meglepően finom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szurkolást és a foci nevű játékot is szépen, elegánsan, stílusosan lehet jól művelni.

B

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr682011782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása